Programma Recreatiecongres 19 mei 2022

 

Programma

10.30 uur

Inloop met koffie/thee

11.00 uur

Inspiratiesessies

  • Perspectief 2030; Tijdens de inspiratiesessie over het Perspectief op bestemming Drenthe 2030 nemen Christa Kollen (Provincie Drenthe), Yvonne Cornax (Marketing Drenthe) en Ingeborg de Groot (Recreatieschap) ons mee in de Uitvoeringsagenda voor het Perspectief. Welke projecten kunnen we verwachten de komende periode? Laat weten wat je ervan vindt en haak aan.
    Het Perspectief op bestemming Drenthe 2030 presenteert de vrijetijdssector een andere kijk op toerisme en recreatie. Samen geven we vorm aan toerisme en recreatie van de toekomst. We benutten de kracht van de vrijetijdssector voor bestemming Drenthe, waarbij bezoekers zich verbonden voelen met Drenthe, bedrijven kunnen ontwikkelen en ondernemers en bewoners hun trots delen. Juist nu!
  • Mediamixx – Het belang van de Duitse gast; Ben jij je al bewust van de kansen op de Duitse markt? In deze sessie krijg je praktische adviezen om eerste stappen te zetten. Denk aan tips over waar begin je, hoe bereik je de Duitse gast makkelijk zonder grote investeringen. De Duitse markt vraagt een andere aanpak, maar spannend is het zeker niet! En dat ga jij leren.
  • Baaz & Co - online marketing; Heb jij je online marketing op orde? Weet jij wie je ideale gast en weet hoe je deze kan bereiken? Plaats jij regelmatig berichten op de socials? Baaz & co neemt je mee in de wereld van online marketing en de ideale gast. Tijdens deze sessie leer jij hoe je je gast moet bereiken en hoe je eenvoudig berichten kan plannen op de socials.
  • Rabobank - onzekerheid, maar perspectief; De wereld staat de afgelopen tijd voor vele uitdagingen. Corona is teruggedrongen, maar de spanningen rondom Oekraïne zijn overal te merken. Wat is de impact hiervan op de horeca- en vrijetijdssector. Wat zijn de verwachtingen? Wat is het beeld van de aflopen tijd? Jos Klerx sectorspecialist van de Rabobank neemt je terug mee in de tijd maar kijkt ook zeker vooruit!

12.00 uur

Lunch

13.30 uur

Hoofdprogramma

13.35 uur

Nieuws uit Drenthe

14.00 uur

Erik Hulzebosch, voormalig schaatser

14.40 uur

Paul Smit, filosoof en cabaretier

15.30 uur

Afsluiting

15.40 uur

Netwerkborrel

17.00 uur

Einde congres

Direct inschrijven

Wil je meer informatie over het recreatiecongres? Klik dan hier.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.